Tarieven

Voor individuele begeleiding reserveer ik een uur en een kwartier en de kosten zijn € 95,00 excl. tussen haakjes. Voor relatiebegeleiding is het tarief € 125,00 excl. BTW voor anderhalf uur. Een Stichting relatie analysesessie duurt maximaal 2,5 uur en kost € 245,00 excl. tussen haakjes.

Omdat we samen een persoonlijk traject creëren en het onderzoek verdieping vraagt, werk ik bij voorkeur in een serie van vijf gesprekken. Een strippenkaart voor vijf gesprekken kost € 425,00 (€ 85,00 per gesprek) en deze betaal je dan in één factuur. 

Mocht je de mail van telefonisch advies willen (bv als ouders van een opgroeiende tweeling) dan gelden het tarief van € 32,50 euro voor contact tussen 15 - 30 minuten. Voor een schriftelijke verslaglegging van een coachtraject van een handreiking voor de toekomst wordt een prijs in overleg bepaald.

Als trainer ben ik geregistreerd bij het CRKBO en kan ik trainingen aan beroepskrachten BTW vrij aanbieden. Als coach heb ik deze optie helaas niet.

Wanneer bovenstaande bedragen meer zijn dan je kunt missen, neem dan contact met mij op. In overleg bekijken we wat wel haalbaar is.

Overige praktische informatie:

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dat heeft enkele voordelen: ik ben niet aan een aantal duur van coaching van een maximale sessies. We spreken samen af ​​hoe vaak en hoe lang een coachtraject duurt. Ik deel geen informatie met de zorgverzekeraar. Ik mail je een factuur.

Omdat ik voor mijn mijn bedrijf 'Van Wingerden Training' ook coaching voor werknemers van bedrijven en organisaties, kan een individueel traject mogelijk door jouw werkgever worden betaald wanneer je in een periode zit van ziekteverlof van de beschikking over een opleidingsbudget. In dergelijke situaties maak ik een offerte die je kunt overhandigen aan jouw werkgever.

In verband met Corona virus: Alle coach sessies gaan voorlopig gewoon door en we houden 1,5 meter afstand. Als je verhinderd bent, is het fijn als je mij dit zo snel mogelijk laat weten. Coaching kan ook via beeldbellen via MS Teams.