Tarieven

Voor individuele begeleiding reserveer ik een uur en een kwartier en de kosten zijn € 95,00 excl. BTW. Voor relatiebegeleiding is het tarief € 125,00 excl. BTW voor anderhalf uur. Een eenmalige relatie analysesessie duurt maximaal 2,5 uur en kost € 245,00 excl. BTW.

Mocht je via de mail of telefonisch advies willen (bv als ouders van een opgroeiende tweeling) dan geldt het tarief van € 32,50 euro voor contact tussen 15 - 30 minuten. Voor een schriftelijke verslaglegging van een coach traject of een handreiking voor de toekomst wordt een prijs in overleg bepaald.

Als trainer ben ik geregistreerd bij het CRKBO en kan ik trainingen aan beroepskrachten BTW vrij aanbieden. Als coach heb ik deze optie helaas niet.

Wanneer bovenstaande bedragen meer zijn dan je kunt missen, neem dan contact met mij op. In overleg bekijken we wat wel haalbaar is.

Overige praktische informatie:

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dat heeft enkele voordelen: ik ben niet gehouden aan een bepaalde duur van coaching of een maximaal aantal sessies. We spreken samen af hoe vaak en hoe lang een coachtraject duurt. Ik deel geen informatie met de zorgverzekeraar. Ik mail je een factuur.

Omdat ik voor mijn bedrijf 'Van Wingerden Trainingen' ook coaching aanbiedt voor werknemers van bedrijven en organisaties, kan een individueel traject mogelijk door jouw werkgever worden vergoed wanneer je in een periode zit van ziekteverlof of de beschikking hebt over een opleidingsbudget. In dergelijke situaties maak ik een offerte die je kunt overhandigen aan jouw werkgever.

In verband met Corona virus: Alle coach sessies gaan voorlopig gewoon door en we houden 1,5 meter afstand. Als je verhinderd bent, is het fijn als je mij dit zo snel mogelijk laat weten. Coaching kan ook via beeldbellen via MS Teams.