Tarieven

Voor individuele begeleiding reserveer ik een uur en een kwartier en de kosten zijn € 95,00 excl. Voor relatiebegeleiding is het tarief € 125,00 exclusief BTW voor anderhalf uur. Een relatie analysesessie duurt maximaal 2,5 uur en kost € 245,00 exclusief btw.

Omdat we samen een persoonlijk traject aangaan en het onderzoek verdieping vraagt, werk ik bij voorkeur in een serie van vijf gesprekken. Een strippenkaart voor vijf gesprekken kost € 425,00 (€ 85,00 per gesprek) en deze betaal je dan in één factuur. 

Mocht je via de mail van telefonisch advies willen (bv als ouders van een opgroeiende tweeling) dan geldt het tarief van € 32,50 euro voor contact tussen 15 - 30 minuten. Voor een schriftelijke verslaglegging van een coachtraject van een handreiking voor de toekomst wordt een prijs in overleg bepaald.

Voor supervisie op het thema 'tweelingzijn' kijk ik mee op verzoek bij o.a. psychologen en hiervoor kan een tarief in overleg worden afgesproken.

Als trainer ben ik geregistreerd bij het CRKBO en kan ik trainingen aan beroepskrachten BTW vrij aanbieden. Als coach heb ik deze optie helaas niet.

Wanneer bovenstaande bedragen meer zijn dan je kunt missen, neem dan contact met mij op. In overleg bekijken we wat wel haalbaar is.

Overige praktische informatie:

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dat heeft enkele voordelen: ik ben niet aan een aantal duur van coaching van een maximale sessies. We spreken samen af ​​hoe vaak en hoe lang een coachtraject duurt. Ik deel geen informatie met de zorgverzekeraar. Ik mail je een factuur.

Omdat ik voor mijn mijn bedrijf 'Van Wingerden Training' ook coaching voor werknemers van bedrijven en organisaties, kan een individueel traject mogelijk door jouw werkgever worden betaald wanneer je in een periode zit van ziekteverlof van de beschikking over een opleidingsbudget. In dergelijke situaties maak ik een offerte die je kunt overhandigen aan jouw werkgever.

Coaching kan ook via beeldbellen. Ik stuur je dan een uitnodiging via MS Teams.