Over Tweelingenpraktijk

Tweelingenpraktijk richt zich op het begeleiden van tweelingen in hun persoonlijke ontwikkeling naar autonomie en eigenheid. Wanneer de gezamenlijke communicatie niet soepel verloopt, kun je terecht voor relatiebegeleiding.

Al vele jaren ben en werkzaam als professionele begeleider van mensen en van groepen, zowel voor jongeren als voor volwassenen. Meer informatie kun je lezen onder het kopje Mijn persoon. Ik ben opgeleid als professionele begeleider van persoonlijke ontwikkelingsprocessen bij het Centrum voorwaarzijn, Bambu te Utrecht. Ook heb ik opleidingen gevolgd in Oplossingsgerichte gespreksvoering, Motiverende gespreksvoering en Acceptance and Commitment Training. Daarnaast ben ik vloeiend trainer sociale vaardigheden geweest voor kinderen en pubers. Ik ben afgestudeerd als Cultureel Antropoloog aan de Universiteit van Utrecht.

Mijn bedrijf als trainer / coach, Van Wingerden Trainingen genaamd, is geregistreerd bij het CRKBO, Centrum voor Kort Beroeps Onderwijs.

Voor Psychologie Magazine ben ik geïnterviewd in januari 2019. In de bijlage (onderaan deze pagina) kun je de tekst lezen met een toelichting op het unieke van het opgroeien als een van een eeneiige tweeling.

Interview "In de Buurt"

 

 

Attachments:
Download this file (20190125_175118.jpg)Uit één ei; Van Wij naar Ik. DE PSYCHOLOGIE[Waar houdt de een op en begint de ander? Voor eeneiige tweelingen is die vraag niet zo makkelijk te beantwoorden.]4867 kB