Mijn Persoon

Mijn naam is Hester van Wingerden (1971). Ik ben er een van een tweeling, samen met mijn tweelingzus. Sinds 10 jaar ben ik werkzaam als professionele begeleider in de functie van trainer en / of coach.

Deskundigheid
Mijn opleiding voor professioneel begeleiden van persoonlijke ontwikkelingsprocessen heb ik gevolgd bij Bambu, Centrum voor gewaarzijn te Utrecht. Als als begeleider fris en scherp te blijven volg mijn supervisie bij Bambu en intervisie met mijn collega's van Verwondering, een netwerk van trainers en coaches.

Relevante werkervaring
In mijn loopbaan heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen, jongeren en beroepskrachten. Voor een adviesbureau (sVM, tegenwoordig Movisie) heb ik trainingen gegeven aan vrijwilligersorganisaties. Ik heb drie jaar les gegeven over weerbaarheid, identiteit en opkomen voor jezelf aan de kinderen in de basisschool leeftijd (Centrum 16/22 te Den Haag). En ik heb vier jaar trainingen sociale voorzieningen geven aan tieners en pubers (Stichting Stade Onderwijshupverlening te Utrecht). Sinds 2010 ben ik communicatietrainer en coach voor professionals werkzaam in het onderwijs en de (jeugd) zorg. Bij de jaartraining voor coaches en hulpverleners van 'Bewezen Effect' ben ik gasttrainer. Meer informatie over mij is te vinden op www.vanwingerdentrainingen.nl

Naast mijn werk als trainer / coach, houd ik van schrijven. Ik verzamel verhalen van tweelingen voor een boek over tweelingen en het thema 'symbiose-autonomie'.

Ik ben moeder van twee schoolgaande kinderen. Mijn tweelingzus woont op 20 minuten rij afstand. We appen en bellen elkaar wekelijks en zien elkaar regelmatig.

hester-2016.jpg